Door gebruik te maken van het MKBplusportaal beschikt het intermediair over een communicatieplatform met haar zakelijke relaties.

Personeelsadministratie en verzekeringen in één pakket

MKBplusportaal is een volledig personeelsadministratiesysteem waarin eveneens de werkgeversverzekeringen zijn opgenomen. Door het eenvoudig toekennen van externe gebruikers is het platform toegankelijk voor zowel de werkgever, de werknemer en de boekhouder.

Verzuimadministratie

Vanuit één platform worden direct de verzekeraar en de arbodienst geïnformeerd. Ook is het mogelijk om bevestigingen te verzenden aan de accountant of boekhouder. Door dit meldproces is het mogelijk maandelijks, digitaal, een schadelastberekening,voor de verzuimverzekering ter accordering voor te leggen aan de werkgever en/of zijn boekhouder.

Verzuimmanagement

Iedere werkgever krijgt een eigen verzuimmanager toegewezen die de werkgever kan ondersteunen om het arbeidsvermogen van de werknemers te maximaliseren.

Employee Benefits

MKBplusportaal geeft het intermediair de mogelijkheid tot het tonen van de lopende Employee Benefits verzekeringen aan de werkgever en de werknemer.

Personal Benefits

Optioneel is er een mogelijkheid om collectieve particuliere schadeverzekeringen te sluiten voor de werknemers.

Contactinformatie

Tolnasingel 1

2411 PV  BODEGRAVEN
 
030-7210111 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.